Styrelse

Styrelsen består av:

 • Styrelseordförande

  Göran Brandt

  Göran Brandt är styrelseordförande sedan. Göran är ingenjör och marknadsekonom med ett förflutet som egen företagare. Var med och startade Triolab ett företag inom diagnostikabranschen. Göran har innehaft olika chefsbefattningar bland annat som affärsområdeschef för Bergman & Beving MediTech och Addtech Life Science.

 • Ledamot

  Mikael Kubista

  Dr Mikael Kubista (PhD) har varit deltids VD under etableringsfasen. MK är också VD, grundare och huvudägare av TATAA Biocenter. Mikael har en professionell historia som professor i molekylär bioteknik vid Chalmers Tekniska Högskola där han utvecklade tekniker för analys av nukleinsyror och realtids -PCR, som han tilldelades SKAPA priset 2002. Han har också grundat LightUp Technologies, som var det första diagnostikföretag i Europa som bygger på realtids PCR.

 • Ledamot

  Artur Aira

  Artur Aira är styrelseledamot och privat investerare i Life Genomics. Arthur bidra med sitt stora nätverk, branscherfarenhet och kompetens som Vice VD för AddLife koncernen. AddLife börsintroducerades 2015 och består av 30 dotterbolag. AddLife utvecklar och förvärvar lönsamma, marknadsledande nischbolag inom Life Science. Koncernen AddLife har en årsomsättning om cirka 2 miljarder SEK med nästan 600 anställda. Artur har tidigare haft flera ledande befattningar inom bioMérieux som VD för den nordiska verksamheten.

 • noprofile

  Ledamot

  Fredrik Mattsson

  Fredrik Mattsson är Investment Director är Bure ett investeringsbolag noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap.. Fredrik är Styrelseordförande i Xvivo Perfusion AB, BioLamina AB, Celemi Internationel AB och styrelseledamot i Vitrolife AB, Bure Growth AB m.fl. och

 • Ledamot

  Joakim Winggren

  Joakim Winggren, Styrelsemedlem, VD och Fund Manager på Almi Invest Västsverige AB

  Joakim är Civilekonom och innehar en Executive MBA. Han har mer är 20 års erfarenhet från seniora chefspositioner huvudsakligen inom affärsutveckling och företagsledning inom olika branscher som ICT och tillverkningsindustri, bl a som VD för Endorsia AB under 8 år. Joakim har också många års erfarenhet från riskkapitalbranschen och har ett flertal styrelseuppdrag i tillväxtföretag.